DRUMSKI TRANSPORT

Sa sopstvenom flotom od 170 najsavremnijih vozila kao i 200 poluprikolica različitih tipova kao i velikim brojem pouzdanih podizvođaca spremni smo da uvek izađemo u susret zahtevima svojih klijenata. Sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom u oblasti drumskog transporta gde na godišnjem nivou realizujemo više od 45.000 pošiljaka, pomoćićemo Vam da uspešno, pouzdano i kvalitetno organizujete transport Vasšh pošiljaka na području cele Evrope bez obzira koja količina robe je u pitanju. Optimizacija transportnog procesa je naš imperativ i podrazumeva pravilan izbor vozila, prevoznog puta uz 24/7 praćenje pošiljke čime vam pružamo dodatnu sigurnost i pravovremenu informaciju.

U okviru našeg sektora drumskog transporta možemo Vam ponuditi sledeće usluge:
 • - Kompletni utovar (FTL),
 • - Parcijalni (LTL) i zbirni utovari.

KOMPLETNI UTOVARI (FTL)

Organizaciju kompletnih utovara pokrivamo sa velikim brojem raspoloživih kamiona na dnevnom nivou. Sva naša vozila su opremljena  GPS uređajima što omogućava praćenje pošiljaka u realnom vremenu i pruža klijentu dodatnu sigurnost u toku same realizacije zahteva.


Pored stadardnih pošiljaka u okviru FTL usluge možemo Vam pružiti i:
 • - Transport pošiljaka pod temperaturnim režimom,
 • - Prevoz opasnih materija,
 • - Transport ekspresnih i hitnih pošiljaka,
 • - Prevoz vangabaritnih pošiljaka.

PARCIJALNI (LTL) I ZBIRNI UTOVARI

U slučajevima kada nemate dovoljnu količinu robe za kompletan utovar a želite da smanjite troškove transporta, uz razgranatu mrežu naših partnera na području cele Evrope možemo pronaći adekvatno rešenje koje će ispuniti Vaše zahteve. Kroz ovu uslugu obezbedićemo Vam optimalno vreme transporta uz minimalne troškove uz potpunu kontrolu statusa pošiljaka na celom transportnom putu. Redovnim zbirnim linijama iz Italije, Nemačke i zemalja Benelux-a na nedeljnom nivou možemo odgovoriti svakom Vašem zahtevu.

POMORSKI TRANSPORT

U okviru naše usluge pomorskog transporta možemo Vam ponuditi organizaciju prevoza punih (FCL) i zbirnih (LCL) kontejnerskih utovara. Uz saradnju sa vodećim svetskim operaterima i agentima pristuni smo na svim kontinentima i mozemo da odgovorimo svakom Vašem zahtevu bilo da je u pitanju luka otpreme ili dopreme, preuzimanje robe iz polazne zemlje i doprema do kranje destinacije uz postovanje najkraceg tranzitnog vremena. Redovnim zbirnim linijama u slučaju kada nemate dovoljnu količinu robe za pun kontejner obezbedićemo Vam minimalne troškove transporta uz adekvatno vreme transporta. U svakom trenutku možemo Vam obezbediti osiguranje pošiljaka od svih rizika na celom transportnom putu čime Vam pružamo dodatnu sigurnost.

AVIO TRANSPORT

Uz saradnju sa velikim brojem agenata prisutni smo na svim komercijalnim aerodromima i u svakom trenutku možemo da Vam ponudimo brzo i kvaliteno rešenje. Brzo, pouzdano i sigurno možemo pružiti najadekvatnije rešenje za Vas bilo da je pitanju charter ili pošiljka na redovnoj liniji. Uslugom ’’od vrata do vrata’’ pored samog transporta možemo Vam ponuditi i organizaciju izvoznog i uvoznog carinjenja, preuzimanje i dostavu pošiljaka do kranje destinacije uz osiguranje pošiljke na celom transportnom putu i tačnu informaciju o statusu pošiljke. Ispostavite nam Vaš zahtev i uverite e u kvalitet naše usluge avio transporta.

CARINSKO ZASTUPANJE

Carinski agenti naših partnera prisutni su na svim carinskim ispostavama u Srbiji i pomoćiće Vam da uspešno rešite sve zahteve u pogledu carinskog posredovanja, uz minimalne troškove. Posedovanje carinskih garancija garantuje Vam efikasno sprovođenje carinskog postupka i raspolaganja carinskom robom pre plaćanja obračunatog carinskog duga.

U okviru usluge carinskog zastupnja možemo Vam pružiti sledeće usluge:

 • - Carinjenje robe (izrada uvoznih / izvoznih dokumenata, privremeni uvoz / izvoz, aktivno oplemenjivanje i dorada pod carinskim nadzorom, reeksport robe,
 • - Prijavljivanje i smeštaj robe pod carinski nadzor,
 • - Carinsko skladištenje,
 • - Stručni saveti i uputstva u vezi carinske regulative i svrstavanja robe po Carinskoj tarifi,
 • - Korišćenje pojednostavljenih carinskih procedura i informacionih tehnologija u carinskim postupcima,
 • - Usluga korišćenja bankarske garancije za obezbeđenje naplate carinskog duga

SKLADIŠTENJE ROBE

U našem modernom Logističkom centru u Inđiji, površine 18.000 m2 pružamo usluge skladištenja roba uz sigurnost i brzu manipulaciju, savremenom opremom i primenom modernih IT rešenja. Možemo Vam pružiti skladištenje i manipulaciju bilo da je upitanju carinska ili komercijalna roba, paletizovana ili nepaletizovana, vangabaritan ili standarna. Komisioniranje, deklarisanje, prepakivanje, sortiranje i ostale propratne usluge upotpunjuju našu skladišnu ponudu i obezbedjuju brži protok robe od pošiljaoca do primaoca. Vaša roba je uvek sigurna i bezbedna u nasem skladištu i dostupna na Vaš zahtev. Pored same usluge skladištenja i manipulacije možemo Vam i pružiti uslugu rentiranja skladišnog prostora i opremiti prema Vašim zahtevima.