LOGISTIČKI CENTAR INĐIJA

Logistički cenatar MB TRANS-a u nalazi se u Severoistočnoj industrijskoj zoni u Inđiji na adresi Vojvode Putnika bb, udaljen svega 1km od autoputa E75 Beograd – Subotica i 30km od autoputa E70 Beograd – Zagreb.


Površina na kojoj se prostire logistički centar je 140.000m2 dok su planirani skladišni kapaciteti u ukupnoj površini od 60.000m2 i izgradnja je planirana u šest faza. Završene su dve faze izgradnje i trenutni kapacitet logističkog centra je 18.000m2 visokoregalnog ambijentalnog skladišta i 2.500m2 kancelariskog prostora.

U okviru Logističkog centra MB TRANS pruža svojim klijentima kompletne logističke operacije u komercijalnom i carinskom skladištu kao i sam zakup skladišnog prostora prilagođen zahtevu klijenta u okviru kojeg bi zakupac sam organizovao svoje aktivnosti.


Logistički centar je gradjen prema najsavremenijim standarima, visokog kvaliteta uz 24/7 video i fizički nadzor. Sama pozicija centra uz veoma dobru konekciju sa svim glavnim pravcim omogućuje odlično organizovanje svih distributivnih aktivnosti.