ISTORIJAT

Kompanija M&B Trans d.o.o. je osnovana 1992. godine gde je osnovna delatnost bila međunarodni drumski transport robe. Kao jedna od najvećih transportnih kompanija sa sopstvenim voznim parkom u Srbiji tokom godina je proširila portfolio svojih usluga i postala prepoznatljiva na tržištu trasporta kao jedan od lidera u pružanju kompletnih transportnih i logističkih rešenja za svoje klijente.

U ovom trenutku MB TRANS svojim klijentima može pružiti usluge organizacije međunarodnog drumskog, vazdušnog i pomorksog transporta, usluge carinskog posredovanja kao i skladištenja robe.

Posedovanje sopstvenog voznog parka od 170 najsavremenijih EURO 6 vozila kao i preko 200 poluprikolica različitih namena omogućuje da svojim klijentima uvek pruži pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu a kao potvrda toga je u ukazano poverenje od strane velikog broja domaćih i stranih klijenata. MB TRANS je veoma prisutan u automotiv industriji i specijalizovan je za FTL isporuke širom Evrope.

MB TRANS tim čini preko 300 zaposlenih a njihovo kontinuirano usavršavanje, posvećenost, inovativnost uz društveno odgovorno poslovanje kompanije postaju prepoznatljivi na tržistu.